LPG SZELEPKENŐ és VÉDŐ (LPG Valve Lube)

Cikkszám: P1991

LPG szelepkenő és védő

Terméktulajdonságok

PRO-TEC LPG Szelepkenő egy nagyhatásfokú kenő adalék, melynek használatával a folyékonygáz-üzemű motorok szelepeinek és szelepfészkeinek védelme jelentősen növelhető.

Az egyedülálló receptúra biztosítja a felső égéstér tisztaságát és jó kenését, továbbá kopáscsökkentő felületi védelmet nyújt a szelepeknek és szelep fészkeknek. Ez a kiváló és tartós felületi védelem biztosítja a jobb hőelvezetést, ezáltal a szelepek és szelepfészkek jobb hűtését. Katalizátoros és turbófeltöltős járművekben is használható. Hatása: védi a szelepeket és szelepfészkeket, az üzemanyagfogyasztás optimalizálódik, a káros gáz képződés csökken, eltávolítja a legkisebb szennyeződést is az égéstérből, garantálja a biztos kenést, megakadályozza a szelepkárosodást, növeli a motor élettartamát.

Felhasználási terület:

Alkalmazási javaslat:

Kizárólag a benzin-gáz üzemű járművek automata adagolóján keresztül alkalmazható. Töltse a megfelelő mennyiségű Valve Lube-ot az automatikus adagoló tartályba. Feltétlenül tartsa be a gyártó erre vonatkozó utasításait. Az automatikus adagolón keresztül való alkalmazás során 50 ml termék 50 liter üzemanyaghoz elegendő.

Kiszerelések:

500 ml