CARBON X ÉGÉSTÉR TISZTÍTÓ K1+K2 (CX)

 Cikkszám: P4650

Terméktulajdonságok

1-es komponens K1 (tisztítóhab): speciálisan kifejlesztett nagyhatású tisztítókomponens, mely a motor teljes égésterében feloldja az üzemszerű használat által létrejött lerakódásokat. A termék eltávolítja a korommaradványokat az égéstérből, főként a szelepekről, dugattyútetőről, a dugattyú koromfogó részéről, és a dugattyúgyűrűről. Emellett megtisztítja a szívószelep- és kipufogó szelepfészkeket (amennyiben nyitva vannak) és a szelepeket.

Ezenkívül a kiszerelt állapotú EGR-szelepen, a turbófeltöltőn, valamint a szívórendszeren (szívócsőtől a szívószelepig) képződött lerakódásokat is megbízhatóan eltávolítja. A Carbon X nem károsítja a tömítéseket és minden motoralkatrésszel összeegyeztethető.

2-es komponens K2 (semlegesítő): kémiai reakciót hoz létre, mely az előzőleg bejuttatott tisztítóhabot (K1) cseppfolyósítja és megköti a leoldott lerakódásokat. A Carbon X Extractort (Art.-Nr. 34142)  ezután használjuk, hogy biztonságosan eltávolítsuk az égéstérből a létrejött emulziót és a feloldódott lerakódásokat.

Felhasználási terület:

Otto és dízelmotorok

Alkalmazási javaslat:

Figyelem! Az anyag professzionális felhasználásához megalapozott szakmai tudás szükséges. Forduljon autószervizéhez!

Kiszerelések: